vineri, 22 noiembrie 2013

Imobiliare Sibiu - Black Friday

             
Economia de piata impune gasirea unor solutii inovatoare pentru atragerea clientilor, prin oferte de nerefuzat. Astfel a fost inventata "Black Friday".Ce inseamna asta? Inseamna ca, o data pe an, companiile mari de pe piata de profil fac reduceri importante, astfel ca publicul sa fie mai mult decat interesat. Astfel de reduceri se fac, de obicei, cu pierderi din partea companiilor, insa atragerea de clienti este scopul final.


              Pana acum, marile reduceri erau facute, in special, de companiile de electronice, electrocasnice, etc. dar iata ca, anul acesta,cea mai mare companie de investitii in domeniul imobiliar din Sibiu, Solid Construction, subscrie acestui concept si ofera publicului  o oferta gen "vinerea neagra", cu reduceri importante la cel mai nou si mai mare cartier rezidential Sibian.


              Situat in zona de vest a Sibiului, cartierul Magnolia Rezidence ofera apartamente la preturi incredibile. Noi am fost primii care au inventat notiunea de "All-inclusive" in domeniul imobiliar, adica oferim apartamente cu 2 camere finisate complet, cu loc de parcare inclus, plus un voucher de 1000 euro pentru achizitionarea de bunuri diverse, totul la doar 23.950 de euro, iar pentru apartamentele de 3 camere pretul, in aceleasi conditii, este de 34.950 de euro. Oferta este foarte generoasa, noi intentionand sa construim 1200 de apartamente in cel mai modern cartier sibian, dar daruind si alte facilitati adiacente, cum ar fi spatii comerciale, spatii de birouri, centru Spa, PISCINA, restaurant etc., Magnolia Residence fiind singurul complex rezidential care ofera astel de facilitati.


              Revenind la obiectul articolului, reducerile din acest an vor fi semnificative, astfel ca pretul pentru un apartament cu 2 camere,  stadiul semi-finisat avansat, este de 21.450 de euro, iar pentru apartamentele de 3 camere pretul va fi de 32.450 euro. Stadiul semifinisat inseamna ca apartamentele contin centrala si calorifere, sapa turnata, peretii gletuiti, geamuri termopane si usa de la intrare.


Oricum noi va asteptam sa va convingeti,vizitand complexul nostru de pe Calea Surii Mici sau direct pe site-ul de prezentare magnoliaresidence.ro . Nu se percpe comision, oferim consultanta bancara gratuita.
             


ATENTIE!!!! Oferta este limitata de pe data de 21 noiembrie 2013 pana pe data de 30 noiembrie 2013.

Detalii si informatii suplimentare:
Robert Iordache
tel: 0745633772 , 0740190192

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu