marți, 3 septembrie 2013

Apartamente 3 camere noi in Sibiu zona Selimbar

         
 Apartamente 3 camere in Sibiu de vanzare intr-un ansamblu rezidential nou in Sibiu , situat in Selimbar str. Tudor Vladimirescu. Ansamblul cuprinde 7 imobile tip vila de  2 etaje, cu cate 6 apartamente pe fiecare imobil iar numele ansamblului este Cartierul Primaverii.
          Cartierul Primaverii cuprinde doar apartamente de 3 camere , cu suprafete de 80 mp si de 88 mp, ultimul model putand fi transformat usor intr-un apartament de 4 camere. Apartamentele sunt decomandate, bucatarie inchisa si cu camara, dotate cu 2 bai si 2 balcoane. Fiecare apartament detine cate un loc de parcare propriu.
          Stadiul de predare al apartamentelor este de finisat complet la cheie, cu posibilitatea de  a alege finisajele din apartament. Finisajele cuprind : centrala proprie, calorifere, instalatii sanitare si termice realizate , instalatii electrice realizate, bransamente utilitati ( apa, canal, gaz, curent electric ) realizat , gresie, fainata, usi interioare, usa metalica intrare in apartament, obiecte sanitare in bai, aparate electrice montate ( prize si intrerupatoare ), parchet.
          Prima etapa este constructia a 2 imobile cu un total de 12 apartamente, etapa care a inceput in august 2013 si care au ca termen de predare al apartamentelor in mai 2014. Detalii clic aici

           Preturi

      Apartamente de 3 camere 80 mp, etaje: parter, etaj 1 si etaj 2, pret 49500 euro

       Apartamente de 3 camere 88 mp ( posibilitate 4 camere ), etaje 1 si etaj 2, pret 53000 euro

    Se accepta si programul prima casa, nu se percepe comision, se ofera consultanta bancara.
Detalii direct de la dezvoltator:
Robert Iordache
tel: 0745633772 , 0734526991

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu