miercuri, 25 septembrie 2013

Apartamente 2 camere de vanzare in Sibiu intabulate

  

         Apartamente cu 2 camere in Sibiu de vanzare, situate in zona Turnisor, cartierul rezidential Alma. Localizate intr-un bloc constructie noua, finalizat si intabulat, de 4 etaje , apartamentele sunt finisate si intabulate, au o suprafata utila de 48 mp, un balcon de 10 mp , sunt compuse din living+bucatarie+hol cu o suprafata de 30mp, dormitor, baie, balcon. 
         Spatiul generos al livingului incorporat cu bucataria si holul in stil open space, ofera posibilitatea de amenajare a spatiului intr-un mod simplist si elegant , cu ziduri interioare si exterioare din caramida, tencuite si gletuite.
           Raportul calitate-pret se reflecta si in semifinisajele moderne aplicate apartamentelor, impreuna cu dotarile: tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare in apartament, instalatie de incalzire cu centrala si calorifere, instalatie electrica, racorduri apa-canal in baie si bucatarie, prize si intrerupatoare, dulii, becuri, etc.
          Pretul incepe de la 37600 pentru apartamentele de la parter si etajul 4, iar pentru celelalte etaje, cum sunt etajul 1, 2 sau 3, pretul de vanzare este de 38600 euro. In pretul apartamentului intra si un loc de parcare. Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze.
         Modaliatea de cumparare a apartamentelor este plata cash dar se accepta si modalitatea prin creditare cum ar fi programul Prima Casa sau orice credit bancar. NU SE PERCEPE COMISION , oferim consultanta bancara gratuita. Detalii si informatii direct pe site.

               Detalii direct de la agentul nostru de vanzari :
Robert Iordache
tel: 0745633772 , 0734526991
          


luni, 9 septembrie 2013

Apartamente 4 camere noi in Sibiu - finisate la cheie

             
Apartamente de 4 camere de vanzare in Sibiu, intr-un proiect imobiliar nou situat in Selimbar, str. Tudor Vladimirescu, zona de sud a Selimbarului. Ansamblul este format din imobile de 2 etaje, tip vila, cu un total de 42 apartamente de 3 camere si 4 camere . Apartamentele sunt dispuse in imobile de 2 etaje, si apartamente de 4 camere gasim doar la etajele 1 si etajul 2.
               Ansamblul se numeste Cartierul Primaverii . Stadiul de predare al apartamentelor este de finiat complet la cheie : centrala termica proprie, calorifere, gresie, faianta, parchet, zugravite, obiecte sanitare, instalatii electrice si sanitare realizate, bransamente utilitati facute.
              Termenul de predare al primelor apartamente este in mai 2014 la cheie. rezervarea unui apartament se poate face cu un avans de minim 5%. Se accepta si Programul Prima Casa.
              Apartamentele sunt decomandate, au bucataria inchisa si cu camara, 2 bai, 2 balcoane si un loc de parcare inclus in pret. Detalii de apartamente Sibiu clic aici
             Preturi si suprafete:
- Apartamente de 4 camere , 88 mp, finisat, etaje 1 si 2, pret 53000 euro

      Detalii :
Robert Iordache - direct dezvoltator
tel: 0745633772

marți, 3 septembrie 2013

Apartamente 3 camere noi in Sibiu zona Selimbar

         
 Apartamente 3 camere in Sibiu de vanzare intr-un ansamblu rezidential nou in Sibiu , situat in Selimbar str. Tudor Vladimirescu. Ansamblul cuprinde 7 imobile tip vila de  2 etaje, cu cate 6 apartamente pe fiecare imobil iar numele ansamblului este Cartierul Primaverii.
          Cartierul Primaverii cuprinde doar apartamente de 3 camere , cu suprafete de 80 mp si de 88 mp, ultimul model putand fi transformat usor intr-un apartament de 4 camere. Apartamentele sunt decomandate, bucatarie inchisa si cu camara, dotate cu 2 bai si 2 balcoane. Fiecare apartament detine cate un loc de parcare propriu.
          Stadiul de predare al apartamentelor este de finisat complet la cheie, cu posibilitatea de  a alege finisajele din apartament. Finisajele cuprind : centrala proprie, calorifere, instalatii sanitare si termice realizate , instalatii electrice realizate, bransamente utilitati ( apa, canal, gaz, curent electric ) realizat , gresie, fainata, usi interioare, usa metalica intrare in apartament, obiecte sanitare in bai, aparate electrice montate ( prize si intrerupatoare ), parchet.
          Prima etapa este constructia a 2 imobile cu un total de 12 apartamente, etapa care a inceput in august 2013 si care au ca termen de predare al apartamentelor in mai 2014. Detalii clic aici

           Preturi

      Apartamente de 3 camere 80 mp, etaje: parter, etaj 1 si etaj 2, pret 49500 euro

       Apartamente de 3 camere 88 mp ( posibilitate 4 camere ), etaje 1 si etaj 2, pret 53000 euro

    Se accepta si programul prima casa, nu se percepe comision, se ofera consultanta bancara.
Detalii direct de la dezvoltator:
Robert Iordache
tel: 0745633772 , 0734526991