miercuri, 25 septembrie 2013

Apartamente 2 camere de vanzare in Sibiu intabulate

  

         Apartamente cu 2 camere in Sibiu de vanzare, situate in zona Turnisor, cartierul rezidential Alma. Localizate intr-un bloc constructie noua, finalizat si intabulat, de 4 etaje , apartamentele sunt finisate si intabulate, au o suprafata utila de 48 mp, un balcon de 10 mp , sunt compuse din living+bucatarie+hol cu o suprafata de 30mp, dormitor, baie, balcon. 
         Spatiul generos al livingului incorporat cu bucataria si holul in stil open space, ofera posibilitatea de amenajare a spatiului intr-un mod simplist si elegant , cu ziduri interioare si exterioare din caramida, tencuite si gletuite.
           Raportul calitate-pret se reflecta si in semifinisajele moderne aplicate apartamentelor, impreuna cu dotarile: tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare in apartament, instalatie de incalzire cu centrala si calorifere, instalatie electrica, racorduri apa-canal in baie si bucatarie, prize si intrerupatoare, dulii, becuri, etc.
          Pretul incepe de la 37600 pentru apartamentele de la parter si etajul 4, iar pentru celelalte etaje, cum sunt etajul 1, 2 sau 3, pretul de vanzare este de 38600 euro. In pretul apartamentului intra si un loc de parcare. Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze.
         Modaliatea de cumparare a apartamentelor este plata cash dar se accepta si modalitatea prin creditare cum ar fi programul Prima Casa sau orice credit bancar. NU SE PERCEPE COMISION , oferim consultanta bancara gratuita. Detalii si informatii direct pe site.

               Detalii direct de la agentul nostru de vanzari :
Robert Iordache
tel: 0745633772 , 0734526991
          


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu