duminică, 30 iunie 2013

Vanzari apartamente Sibiu - zona de Vest

     
 Apartamente noi in Sibiu gasim acum si intr-un proiect imobiliar nou in Sibiu. Este vorba de Ansamblul Rezidential Magnolia Residence, situat in Sibiu Calea Surii Mici.
        Ansamblul Magnolia Residence este cel mai mare proiect imobiliar rezidential din Sibiu, cuprinde peste 1200 apartamente de 2 si 3 camere. Stadiul de predare al apartamentelor este de finisat comlet la cheie cu multe bonusuri oferite de dezvoltator.
        Apartamentele sunt in faza de constructie, predarea primelor apartamente se face in toamna acestui an 2013. Locatia este ideala pentru cei care doresc un Ansamblu aerisit, modern, nou si aproape de zona de vest a Sibiului. fiind in apropierea Zonei industrale de vest a Sibiului Ansamblul Magnolia Residence este ideal pentru locuit, investitii in vederea inchirierii de apartamente pentru angajatii fabricilor din zona de VEst a Sibiului.
        Preturile pentru apartamentele de vanzare le vom face cunoscute in curand si pana atunci recomandam sa urmariti cauta aici unde o sa gasiti oferte de vanzari de apartamente si preturile in curand si ale apartamentelor din Ansamblul Magnolia Residence.
      Recomandam principalele Ansambluri imobiliare din Sibiu unde gasiti o bogata oferta de vanzari de apartamente si garsoniere noi in Sibiu si Selimbar :
- Ansamblul Panoramic Gardens, 12 blocuri finalizate, apartamente intabulate si finisate la cheie, preturi de la 23500 euro pentru 2 camere si 37500 euro pentru apartamente de 3 camere.
- Ansamblul Roses Garden - Seimbar, in spate la Penny Market aproximativ 500 m, str. Ion Ratiu, ansamblu ce cuprinde 84 apartamente, 4 blocuri cu preturi de la 25500 euro pentru apartamnete de 2 camere si 37500 euro pentru apartamente de 3 camere
- Ansamblul Primaverii , Selimbar zona de Sud, Str. Tudor Vladimirescu; apartamente de 3 camere spatioase cu suprafete de la 70 mp, 2 bai, balcoane, parcare proprie, bucatarie inchisa, finisate la cheie.

     Pentru toate apartamentele nu se percepe comision, se accepta si Prima Casa, se ofera consultanta bancara gratuita.
    Detalii, informatii:
Robert Iordache
tel: 0745633772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu