sâmbătă, 28 iulie 2012

La Sibiu ,, Prima ta casa cu Certificat de Garantie ! "


„PRIMA TA CASĂ CU CERTIFICAT DE GARANŢIE!”

        Acesta nu este doar un slogan de marketing sau de promovare este o premiera la nivel local si poate chiar national.
Panoramic Gardens Sibiu este sigurul dezvoltator imobiliar care a decis că trebuie să ofere clienţilor săi o garanţie suplimentară a calităţii pentru apartamentele construite.
Acest nou ansamblu rezidential, localizat in zona cu cel mai mare potenţial de dezvoltare din Sibiu, zona Gusterita, se doreste a fi un etalon pe piata imobiliara din Sibiu prin faptul ca ofera un CERTIFICAT DE GARANTIE AL APARTAMENTELOR care garanteaza calitatea apartamentelor construite si a finisajelor oferite clientilor.
Garantia de care clientii PANORAMIC GARDENS SIBIU beneficiaza este oferita direct de catre antreprenorul general al ansamblului, S.c. Con Casa SRL SIBIU, constructor cu experienta in domeniu care ofera acestora un certificat care stabileste pentru clienti termene de garantie, de exemplu: centrala taremica 3 ani, instalatii sanitare, termice si electrice 10 ani etc., vezi pe site certificat de garantie Sibiu .
Popularitatea de care se bucura acest ansamblu rezidential este conferita si de faptul ca : „ în acest moment 66 de noi proprietari si-au luat in primire apartamentele cumparate ,  toti declarandu-se extrem de multumiti si vor fi principala noastra sursa de publicitate, pentru ca acestia vor promova mai departe colegilor si prietenilor calitatea lucrarilor beneficiile de a locui in ansamblul nostru” declara domnul Laurentiu Buduleci reprezentantul Panoramic Gardens Sibiu.
 Echipa Ansamblului Panoramic Gardens nu s-a oprit aici , doar cu certificatul de garantie, acum ofera imagini live direct pe site unde se poate vedea stadiul lucrarii, cum avanseasa constructia, vezi aici imagini live .
Din nou este o premiera la nivel local sau poate chiar national.

tel.: 0786603826


vineri, 20 iulie 2012

Panoramic Gardens Sibiu - Gusterita, o casa sau o investitie?


               Asa cum am promis, revenim la subiectul care , credem noi,intereseaza majoritatea cumparatorilor de locuinte. O sa incercam sa demonstram ca zona Gusterita este interesanta, atat din punct de vedere al celor ce vor sa locuiasca intr-o zona linistita si curata, cat si al investitorilor , al oamenilor care vor sa stie ca au banii intr-un loc mai sigur decat o banca.
              Programul Prima Casa a deschis o usa celor care au vrut o locuinta ieftina ( apartamente Sibiu ), buna si cu posibilitatea de a achita un avans mic. Panoramic Gardens Sibiu a oferit aceasta locuinta. Construite cu materiale de cea mai buna calitate (caramida poroterm,izolatii de 10 cm,acoperis tip Lindab metalica , etc.) , locuintele au certificat energetic performant si primesc certificat de garantie din partea constructorului. Pretul mai mult decat accesibil a facut din Panoramic Gardens cel mai cautat ansamblu de locuinte din Sibiu. Faptul ca atat clientii cat si partenerii nostrii de afaceri recomanda acest ansamblu,dovedeste ca am facut un lucru bun si de calitate. Acesta a fost motivul pentru care am inceput Panoramic Gardens 2. Am observat ca , in primul cartier, clientii doreau diversitate. Acum o oferim. Am vandut apartamente cu 2 camere si cu 3 camere. Acum oferim 4 variante de apartamente cu 2 camere, 2 cu 3 camere si un model de garsoniere. Toate apartamentele au pivnita (de fapt o boxa curata ),toate apartamentele au geam la baie, toate apartamentele sunt finisate complet, cu centrala termica, calorifere, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi, vopsea lavabila.,etc. Preturile incep de la 19500 pentru garsoniera, 24500 si 28500 pentru apartamentele cu 2 camere si 36500 si 38500 pentru apartamentele cu 3 camere.
            Gusterita s-a schimbat foarte mult in ultimii ani.Investitiile facute de primarie au modificat fata acestui cartier. Acum exista canalizare,retele noi de apa,gaz si curent electric,exista strazi curate si asfaltate. Faptul ca nu exista nici un stop,face traficul spre si dinspre oras foarte lejer,distanta dintre Panoramic Gardens si Teatru se face in aprox 5 minute. Oamenii care au inteles potentialul zonei au construit vile si pensiuni ridicand astfel standardul locului , iar peisajul este unul de vis. Deschiderea mare spre munti si asupra orasului te invita la contemplarea panoramei deosebite.  Multa verdeata, aer curat, adica toate cerintele unei zone rezidentiale din ce in ce mai cautata. Am observat ca reticentele legate de Gusterita se sfarsesc in momentul in care clientii ne viziteaza. Faptul ca planul de urbanism nu permite dezvoltarea de imobile mari este o garantie ca peisajul zonei nu se va schimba.
     Asadar, in cateva cuvinte v-am demonstrat ca potentialul Ansamblului Panoramic Gardens este mare atat din punct de vedere locativ cat si material. Orice investitie intr-o zona in dezvoltare va aduce un castig sigur, orice investitie intr-un imobil nou va creste in momentul in care se definitiveaza lucrarile. Noi va asteptam sa va convingeti, nu sa va convingem. Pentru detalii tehnice, poze si imagini Live de la Ansamblu puteti vizita siteul Ansamblului  www.panoramicgardens.ro

     Cu stima si respect, echipa Panoramic Gardens
        tel.: 0786603826

sâmbătă, 14 iulie 2012

Apartamente 2 camere in Sibiu mobilate si utilate modern




                   Apartamente 2 camere de vanzare in Sibiu intr-un imobil pe un singur nivel de 7 garsoniere si 2 apartamente, 50 mp utili compuse din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie , coridor.  Apartamentele sunt finisate complet, la cheie cu centrala proprie, mobilate complet, totul nou, utilate complet. Dormitoarele sunt mobilate cu pat echipat c lenjerie noua, tv plasma , mobilier de dormitor. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, iar bucataria este mobilata complet, echipata cu aragaz, frigider, vesela noua cafetiera tec. Totul este nou , nefolosit, pregatit pentru inchiriere regim hotelier.
                     Apartamentele sunt ideale pentru locuit, inchiriere lunara  sau inchiriere in regim hotelier.

                  Pentru cei interesati de achizitionare in vederea investitiei apartamentele se pot inchiria cu o chirie lunara de 180-200 euro/luna , iar pentru inchiriere in regim hotelier sunt ideale fiind mobilate si echipate complet, standarde ridicate, avand si actele facute in acest sens. Agentia Imobiliara Eurosib imobiliare garanteaza aceste preturi si se poate ocupa de inchirierea apartamentelor, inclusiv pentru inchirierea in regim hotelier.

                Pretul pentru un apartament echipat complet este de 37500 euro cu tva de 5% inclus in pret. Se accepta si credit bancar, Prima Casa, oferim consultanta bancara gratuita, chiar si fara avans la cumparare daca se aduca un alt imobil in garantie.

               Pt informatii si vizionari :
    e-mail : eurosibimobiliare@yahoo.com
    tel. : 0745633772 , 0734526991















joi, 12 iulie 2012

Garsoniere noi de vanzare in Sibiu mobilate modern



                Garsoniera noua de vanzare in Sibiu ( garsoniera sibiu ) intr-un imobil de 7 garsoniere si 2 apartamente situate pe un singur nivel, parter. garsonierele sunt finisate complet, bine gandite pentru a utiliza la maxim spatiul. Garsoniera este complet mobilata, mobila noua nefolosita , mobiliar pregatit pentru regim hotelier. Bucataria este mobilata si utilata complet : aragaz, frigider, centrala proprie, vesela noua, tacamuri noi, cafetiera. Baia este de asemenea amenajata, dotata cu cabina de dus, uscator de par si destul de spatioasa si primitoare.
                Fiind dotata cu toate facilitatiile : tv plasma racodat la cablul fibra optica si router de internet, garsoniera este ideala pentru locuit , investitie si inchiriere in regim hotelier.

                Pentru cei interesati de achizitie in pentru investitie Agentia Imobiliara Eurosib Imobiliare va garanteaza inchirierea garsonierei lunara cu o chirie de 140-160 euro/luna sau ne putem ocupa in vederea inchirierii in regim hotelier, actele fiind facute in acest sens.
                  
                 Pretul unei garsoniere este de 18500 euro si in acest moment mai sunt 5 garsoniere de vanzare. Se accepta si credit bancar, Prima Casa, oferim consultata bancara gratuita chear fara avans la cumparare.



             Informatii : tel.: 0745633772 , 0734526991
                                     e-mail : eurosibimobiliare@yahoo.com







marți, 10 iulie 2012

Apartament 3 camere imobil nou zona Centrala Sibiu

                     

                        Apartament 3 camere in imobil nou de vanzare , situat in zona centrala a Sibiului, suprafata de 90 mp utili, situat la etajul 2 din 3, imobil dotat cu lift. Apartamentul este finisat modern cu parchet din lemn masiv , cada jacuzzi, aer conditionat , geamuri de  termopan cu 3 straturi de sticla , balcon 9 mp , se vinde cu bucataria mobilata , 
                         Apartamentul se vinde cu parcare proprie. Pret 85000 euro. Apartamentul este ideal pentru locuit, inchiriat, inchiriat in regim hotelier.


                       pentru programari vizionari : 0745633772 , 0734526991













duminică, 8 iulie 2012

Apartament 3 camere nou mobilat de vanzare in Sibiu

             

                    Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu , zona Turnisor, str. Frunzei , in imobil constructie noua, finisat complet la cheie. Apartamentul are un balcon si un loc de parcare propriu. Suprafata totala a apartamentului este de 90 mp , iar suprafata utila este de 75 mp.
                     Apartamentul are un living, o bucatarie inchisa, 2 dormitoare, o baie cu geam, izolat cu termosistem de 10 cm, fiind foarte calduros iarna si racoros vara. Se vinde mobilat si bucatarie utilata.
                     Se accepta si Prima Casa, pretul fiind de 54000 euro.

                    Pt vizionari: 0745633772 , 0734526991