sâmbătă, 30 iunie 2012

Prima Casa pentru apartamente in constructii nefinalizate ?

         Dupa cum se stie in acest moment cea mai buna varianta de finantare pentru achizitia de imobile este programul Prima Casa.
         In continuare va prezentam ce presupune programul Prima Casa :
- rata lunara mica
- avans minim 5%
- 0 comision analiza dosar
- unele banci acorda aprobarea creditului inainte de gasirea apartamentului
- posibilitatea de a avea pana la 3 coplatitori.
       Suma maxima de creditare este de 57000 euro pentru pentru acordarea de credite pentru locuinte finalizate sau de 66500 euro pentru credite acordate locuintelor noi nefinalizate , construite in baza autorizatiilor de constructie eliberate dupa 22.02.2010 si pentru locuintele viitoare care urmeaza sa se construiasca de catre beneficiarii individuali.

      O varianta foarte utila care se foloseste destul de putin este perioada de gratie sau "rezervare de fond" care se acorda doar pentru locuinte viitoare care urmeaza sa se construiasca , avand un termen maxim de finalizare de 18 luni .
       Ex: - se da un avans de 500 -1000 euro pentru un apartament care va fi finalizat peste 6 luni. Etapele sunt:
.- antecontract notarial autentic cu avansul,
- se duce antecontractul la banca
-  clientul trebuie sa fie aprobat financiar de catre banca si re face rezervarea de catre fondul de garantare a creditului ce urmeaza sa se acorde prin Programul Prima Casa. Indiferent de terminarea fondurilor sau stoparea programului Prima Casa , acei bani se rezerva pentru acel apartament, aceasta fiind garantia viitoare a creditarii.

     Obligatia cumparatorului fiind sa nu detina venituri mai mici ca in momentul aprobarii financiare a bancii.


       Deci se poate si cumpara un apartament prin Prima Casa si daca nu este finalizat, este in constructie, sau urmeaza in termenul maxim de 18 luni sa fie finalizat.
       Ansambluri imobiliare care accepta acesta varianta de finantare din partea cumparatorilor recomandat  Panoramic Gardens Ansamblu Imobiliar in Sibiu, str. Viilor, unde gasiti apartamente cu 2 camere de la 24000 euro si apartamente de 3 camere de la 36500 euro. Apartamentele au balcon si pivnita, finisate standard.

miercuri, 27 iunie 2012

Complexul imobiliar Theresianum Sibiu


                  Situat in unul dintre cele mai vechi cartiere din Sibiu, complexul Theresianum se caracterizeaza prin suprafetele generoase, acuratetea lucrarilor  si designului modern. Arhitectura celor 3 blocuri pastreaza tonul locului , nu face nota discordanta , reusind totusi sa iasa in relief intr-un mod placut. Dorind a veni cu o alternativa interesanta , complexul Theresianum a reusit sa se impuna in zona, clientii gasind aici casa mult visata.
                 Aproape de centrul orasului , parcari asigurate de dezvoltator, atat subterane cat si supraterane, lifturi moderne, etc, complexul asigura maximum de confort. Si nu in ultimul rand, preturi echilibrate.
                 Pretul pe metrul patrat se inscrie printre cele mai mici din Sibiu, doar spatiile mai mult decat generoase fac ca valoarea apartamentelor sa se alinieze la oferta cartierului Terezian. Pentru ca desi pretul apartamentelor de 2 camere, de exemplu, este intre 35000 euro si 56000 euro, suprafete 70-78 mp utili coboara pretul sub apartamentele de cartier. Mai mult,la apartamentele de 3 camere diferenta este mai mare,pentru ca preturile de 52000-64000 euro sunt cerute la suprafete de 90-99 mp utili. Garsoniera  ofera 37 mp utili pentru doar 23000 euro. Si desi preturile finale nu sunt mari raportate la suprafata, ele includ si locuri de parcare si sunt si usor negociabile
               Pentru a veni in sprijinul clientilor, dezvoltatorul accepta si plata prin programul Prima Casa, astfel ca apartamentele au centrala termica si caloriferele montate si in functiune. Calitatea izolatiilor blocurilor asigura si un certificat energetic de calitate superioara, iar ventilatia suplimentara aduce un confort sporit.
            Toate aceste lucruri fac din Complexul Theresianum o emblema a orasului in domeniul imobiliar,dezvoltatorul avand sentimentul lucrului bine facut,iar clientii multumirea ca au casit nu atat o casa,cat un camin.
                   
 NU SE PERCEPE COMISION. se ofera consultanta bancara gratuita.


Cu stima,echipa Theresianum
     Munteanu Mihai 0786603826

marți, 26 iunie 2012

Bhi Construction - Un pariu castigator pentru Sibiu


           Dorind a fi unul dintre jucatorii importanti pe piata imobiliara din Sibiu, societatea comerciala BHI CONSTRUCTION SRL se transforma incet dar sigur in castigatoare. A creeat practic din nimic PANORAMIC GARDENS in Gusterita, si acolo unde nimeni nu-i dadea nici o sansa a dezvoltat cel mai frumos ansamblu din aceasta parte a Sibiului.
           A fost doar inceputul unui drum lung si ambitios. Raspunsul clientilor a fost unul peste masura, bineinteles ca urmare a seriozitatii dezvoltatorului si a calitatii lucrarilor.
           Asa a aparut acum Panoramic Gardens 2. Asa cum o sa apara un alt proiect ambitios,in cel mult o luna,un nou ansamblu de locuinte in Selimbar, in spatele supermarket-ului Penny Market. Se va pastra aceeasi orientare spre clienti , cu o calitate superioara a finisajelor , coroborata cu preturi accesibile oricui. Constructiile vor pastra practic emblema BHI, adica vor fi cochete, gen vila, bine impartite si economice.
            Cartea de vizita a BHI CONSTRUCTION ramane Panoramic Gardens. Daca acolo s-a putut realiza acel proiect, imaginati-va cum va arata cel din Selimbar. Pariu ca veti dori o locuinta? Sigur . Si asta nu e tot. Se pregateste pentru acest an inceperea unui ansamblu in Turnisor , pe strada Ogorului. Va fi cu totul si cu totul altceva decat stiti ca exista in Turnisor. Adica accesibil pentru toata lumea. Si va fi ,bineintele si REGELE, un ansamblu de vis pe Calea Surii Mici, cu 1200 de apartamente, cu gradinita, cu magazin , cu dispensar medical ,etc.
             Sunt multi care spun "vom face". Noi spunem "am facut".
              Veniti sa vedeti. Panoramic Gardens exista.

Cu mult respect, echipa BHI CONSTRUCTION

luni, 25 iunie 2012

Un Ansamblu Imobiliar nou care inseamna ceva pentru Sibiu



                 Ansamblul Panoramic Gardens inseamna ceva in Sibiul modern pe care ni-l dorim cu totii , pentru ca vine cu ceva nou pentru oras,in general,pentru cartierul Gusterita in special. Schimba o zona anosta, semirurala, intr-o zona semirezidentiala, cu constructii frumoase, cladiri mici gen vila, intime , cu doar 11 apartamente in fiecare bloc.
               Finisate modern, apartamentele sunt cochete, luminoase, deoarece nu exista nici o fereastra orientata spre Nord, cu balcoane suficient de mari si in plus, ca spatiu de depozit si o boxa la demisol.
               Accesul este foarte usor, pentru ca exista autobuzul 10 cu statie chiat in dreptul strazii Viilor, unde este ansamblul . Situat la aproximativ 4 minute de zona centrala (nu exista nici un stop de la Gusterita pana la Spital) , Panoramic Gardens ofera o priveliste speciala asupra Muntilor Cindrel si a Sibiului inspre Vest,si asupra Muntilor Fagaras inspre Est. Multa verdeata, multa liniste, iata care sunt particularitatile aceste zone.
              O vizita va poate convinge ca prejudecatile legate de cartierul Gusterita nu-si mai au locul. Vilele si pensiunile din jur sunt frumoase,moderne,oferind zonei un plus de demnitate.  Divertismentul nu lipseste, vara existand un teren de tenis cu instalatie de  nocturna care se poate inchiria, iar iarna, pe deal se pot practica sporturi de iarna.
            Nu exista supermarket in Gusterita, dar in ansamblu exista un mic magazin, unde veti gasi tot ceea ce va lipseste imediat. Alta particularitate a cartierului este ca e locuit in general de familii tinere.
            Pretul apartamentelor este mai mult decat accesibil ,el plecand de la 19500 euro pentru o garsoniera, 24000 si 25000 variantele de 2 camere fara balcon, 28500 euro apartamentele de 2 camere,36500 si 38500 cele 2 variante de apartamente cu 3 camere. Tinand seama ca blocurile sunt construite numai din caramida, ca sunt foarte bine izolate , ca acoperisul este tip pod si ca apartamentele sunt finisate complet,putem spune ca preturile sunt fara concurenta. 
           Se accepta Programul Prima Casa, fara restrictii din partea dezvoltatorului, cu un avans minim, care reprezinta practic rezervarea apartamentului.
           Noi va asteptam sa ne vizitati,sa va convingeti ca ceea ce v-am spus este adevarat.
                             Cu respect ,echipa Panoramic Gardens 
               detalii la tel: 0786603826 sau 0745633772 sau pe siteul ansamblului :Panoramic Gardens Sibiu




duminică, 24 iunie 2012

Apartamente 2 camere in Sibiu mobilate si utilate complet nou

         Apartamente de 2 camere de vanzare in Sibiu zona Stefan Cel Mare , 50 mp, finisate complet , mobilate si utilate complet , tot nou, centrala termica proprie , situate la parter in imobil pe un singur nivel. Apartamentele sunt intabulate si se pot vnde oricand, se accepta si Prima Casa. Pret 38000 euro neg 
           Apartamentul este ideal pentru locuit sau investitie in vederea inchirierii.




         pentru informatii:
 email: eurosibimobiliare@yahoo.com
tel.:       0745633772 , 0734526991

sâmbătă, 23 iunie 2012

Apartamente 2 si 3 camere noi in Sibiu zona Terezian

 Apartamente de 2 si 3 camere de vanzare in Sibiu zona Terezian in 3  imobile constructie 2008, intabulate si finisate, stadiul de finisare este de semifinisat avansat, cu centrala proprie si calorifere. Imobilele dispun de lift si parcare proprie. 
          Apartamentele de 2 camere incep de la 35000 euro , pentru un apartament la etajul 5, 65 mp, decomandat, list si pacare exterioara, iar apartamentele de 3 camere incep cu preturi de la 52000 euro pentru un apartament la etaj 5 cu lift, decomandat complet, 80 mp, si are parcare subterana.
           Se accepta Prima Casa pentru apartamente noi Sibiu , consultanta bancara este gratuita  si nu se percepe comision.

       Date contact pentru informatii:
email: eurosibimobiliare@yahoo.com
tel: 0745633772 , 0734526991

Garsoniere mobilate si utilate noi in Sibiu de vanzare


                Garsoniere noi de vanzare in Sibiu in zona Broscarie intr-un imobil reconditionat, 25 mp, finisate complet la cheie. mobilate si utilate complet. Garsonierele au centrala proprie, baie cu cabina de dus, si sunt libere. Se accepta si Prima Casa. Preturi 18500 euro. Imobilul este doar pe un singur nivel si este compus din 7 garsoniere ( 2 vandute in acest moment ) si 2 apartamente.
                Ideal investitie garsoniera in Sibiu in vederea inchirierii, pretul pentru chirie ce se poate obtine fiind de 150 euro/luna.
   
                Date contact :
email: eurosibimobiliare@yahoo.com
tel.: 0745633772

Apartamente in Ansamblul Panoramic Gardens Sibiu

                 Ansamblul Panoramic Gardens este un proiect imobiliar in Sibiu , zona Gusterita str. Viilor , dezvoltat pe 2 terenuri de 2500 mp respectiv 2700 mp un proiect de 130 apartamente de 2 si 3 camere in imobile tip Vile D+p+2 et.
                  Distanta fata de centrul orasului este de 5 minute cu masina pe un drum refacut de Primaria Sibiu , care recent a investit in infrastructuraa zonei introducand o retea noua de canalizare.
                  Stadiul de finisare este de finisat complet sau la gri avansat cu materiale de calitate alese cu grija.
                  Apartamentele dispun de balcoane si pivnita, iar preturile sunt de 28500 euro pentru apartament 2 camere cu blcon, 24500 euro pentru apartament 2 camere fara balcon. Pretul pentru un apartament de 3 camere este de 38500 euro.
                  Stadiul proiectului in acest moment are 6 imobile finalizate si vandute complet, iar restul de 6 imobile sunt in constructie si au predare toamna anului 2012 , respectiv martie 2013.
                   Modalitate a de plata este o rezervare de 5% urmand ca restul sa se achite la predarea apartamentului inclusiv prin programul Prima Casa.
                   NU SE PERCEPE COMISION, consultanta bancara gratuita.
                    Pentru oferte de apartamente in Sibiu ne puteti contacta pe email: eurosibimobiliare@yahoo.com sau la tel: 0745633772