joi, 12 iulie 2012

Garsoniere noi de vanzare in Sibiu mobilate modern



                Garsoniera noua de vanzare in Sibiu ( garsoniera sibiu ) intr-un imobil de 7 garsoniere si 2 apartamente situate pe un singur nivel, parter. garsonierele sunt finisate complet, bine gandite pentru a utiliza la maxim spatiul. Garsoniera este complet mobilata, mobila noua nefolosita , mobiliar pregatit pentru regim hotelier. Bucataria este mobilata si utilata complet : aragaz, frigider, centrala proprie, vesela noua, tacamuri noi, cafetiera. Baia este de asemenea amenajata, dotata cu cabina de dus, uscator de par si destul de spatioasa si primitoare.
                Fiind dotata cu toate facilitatiile : tv plasma racodat la cablul fibra optica si router de internet, garsoniera este ideala pentru locuit , investitie si inchiriere in regim hotelier.

                Pentru cei interesati de achizitie in pentru investitie Agentia Imobiliara Eurosib Imobiliare va garanteaza inchirierea garsonierei lunara cu o chirie de 140-160 euro/luna sau ne putem ocupa in vederea inchirierii in regim hotelier, actele fiind facute in acest sens.
                  
                 Pretul unei garsoniere este de 18500 euro si in acest moment mai sunt 5 garsoniere de vanzare. Se accepta si credit bancar, Prima Casa, oferim consultata bancara gratuita chear fara avans la cumparare.



             Informatii : tel.: 0745633772 , 0734526991
                                     e-mail : eurosibimobiliare@yahoo.com







4 comentarii:

  1. Vizioneaza si prezentarea video http://www.youtube.com/watch?v=b_CdZDUusec

    RăspundețiȘtergere
  2. in regim hotelier poate ca mai merge dar s-o cumperi ca sa locuiesti acolo, in nici un caz; e f mica si bucataria e in acelasi spatiu cu patul de dormit; nu merge!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai acum sunt vandute toate, fie investitii pt inchiriat, fie locuit.

    RăspundețiȘtergere